Lantligt, vitt, nött, nytt, gammalt, mitt barndomshem, pappas livsverk, välkomna till vårt Paradis fyllt av ljuvliga barndomsminnen!

lördag 27 oktober 2012

Nya utmaningar!

Det blev ett långt uppehåll från bloggen! Jag hoppas kunna hitta balansen i ork, tid och lust så jag kan blogga lite oftare. Det har hänt lite nytt från sist jag skrev...
 
Två vitmålade rådjurshorn sitter i hallen som jag inte visat er tidigare. Dock var det inte det jag syftade på som hänt. I söndags var Anna Foslund här tillsammans med en stylist också vid namn Anna. De gjorde ett inredningsreportage från vårt hem. På glasaltanen gjorde skapade vi jul! Jag är nu spänd på att se om och när det säljs till någon tidning, spännande!

En annan rolig sak som hänt oss är att vår familj ska bli större! Om förhoppningsvis 20 veckor så kommer en liten bebis! Vi längtar sååå! Ängla och Hampus ska få en lillebror!

Just nu känns dagarna fullbokade, jobb, mvc, skola, förskola men i december ska jag bara vara ledig och njuta av julpyssel,adventsmys, tid för barnen och vila innan bebis kommer, lääääntar!!!

Kramar Maria
 


4 kommentarer:

 1. Hej lilla du!

  Ett stort grattis till lilla bebisen i magen. Blev så rörd när jag läste. Tänkte på vilka kontraster det finns i livet. Man förlorar någon i ens liv, som man älskar så oerhört, och så plötsligt ska ett nytt liv födas, fick en tår på kinden när jag läste.

  Så himla roligt att ditt hem fotats, ska köpa första bästa tidning det kommer i:).

  Hos mig står tiden lite still, jag skulle också berättat för mina bloggläsare om tillökning men tyvärr hände det som inte får hända och vi förlorade vår lilla skatt;(. Livet är så oerhört jobbigt och sorgligt ibland, men som tur är, så verkar det som att det finns en inre överlevnadsinstikt som sätter in som gör att man orkar leva vidare...

  Jag önskar dig och din familj en helt underbar förjulstid också, så skönt att du ska vara ledig i dec, gud vad du kan pyssla, mysa och vila upp dig inför den lilles ankomst.

  Måste också säga att ert hus är så fantastiskt, ditt kök är det vackraste jag sett, jag skulle bo där om det var mitt:).

  Stora kramar från Mig <3

  SvaraRadera
 2. Men grattis Maria-gud vad roligt att höra! Glädjande nyheter, vad spännande för er med en liten en! Kul att du är "tillbaka" också,saknat dina inlägg. Men vill inte att du ska känna någon press..menar inte så ;)

  Ni har ett sådant otroligt vackert hem, går in här ibland och bara njuter av dina bilder...

  Ta hand om dig nu, kram Linda

  SvaraRadera
 3. Grattis till bebben i magen!

  SvaraRadera
 4. Grattis till bebisen i magen! Vad underbart! Mysigt att få mer tid med alla barn! Lycka till! Kram Alexandra

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en liten rad, då blir jag glad!
Kramar Maria