Lantligt, vitt, nött, nytt, gammalt, mitt barndomshem, pappas livsverk, välkomna till vårt Paradis fyllt av ljuvliga barndomsminnen!

måndag 19 november 2012

Förra årets jul

Tänkte att det var roligt att se hur jag hade pyntat förra julen! Förra julen blev ju inte som vanligt. Det var första julen utan pappa, han gick bort 4 månader innan. Dessutom så flyttade vi precis in i huset här till jul så det blev att slänga upp julsakerna precis innan jul!


Kökstaket var då fortfarande blått och köksluckorna bara grundmålade och med de gamla handtagen på.

kaklet var då beiget istället för vitmålat som nu.

Förra årets pepparkakshus blev riktigt gulligt faktiskt.Då hade jag stora skåpet här som nu blivit utbytt mot en lägre skänk och med nya fransk-lantliga rödmönstrade tapeten bakomHar redan glömt att slagbordet stod där, det har jag numera i tvättstugan.

Ja det var Julen 2011! Nu ser jag fram mot att pynta inför julen 2012! Första december ska vi ha glögg och adventsmys här hemma för goda vänner och till dess ska hela hemmet vara julpyntat och mysigt i varje vrå så jag måste nog lite smått börja smyga in julen snart...
I helgen var jag på underbar julmässa hos Viloas romantiska ting och jisses så mycket fint jag handlade! Igår dessutom planerade jag och min brors familj inför julen, klappar och mat så nu känner jag mig laddad och redo!
 
Kram på er!
Maria

5 kommentarer:

 1. Vad mycket som hunnit hända hos dig sedan förr julen, så mysigt! Jag gillar att inspireras här hos dig och följer din blogg;)
  Ha det gott/Kram Lussan

  SvaraRadera
 2. Så mysigt ni hade det förra julen =) Jag ska börja idag med att göra lite jul hemma. Jobbar massor sen så nu är ända veckan jag hinner. Tur att jag älskar julen!
  Kram och hoppas allt är toppen =)

  SvaraRadera
 3. Längtar också tills man får ta fram pyntet och göra det mysigt. Pepparkakshuset är jättesött :)

  SvaraRadera
 4. Jösses va fint du har det! :) Du skapar dig verkligen din egen vita jul. Fantastiskt! Så härlig blogg! Hit vill jag fler gånger! :)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hej
  Grattis till över 500 följare på Instagram, ja mycket fin blogg du har, verkligen.
  Så underbara bilder, fint i varje rum, inte så hos oss just nu, men hoppas vi är på väg dit ;)
  Kramelikram aina-kristin

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en liten rad, då blir jag glad!
Kramar Maria