Lantligt, vitt, nött, nytt, gammalt, mitt barndomshem, pappas livsverk, välkomna till vårt Paradis fyllt av ljuvliga barndomsminnen!

lördag 31 december 2011

Året 2011


En liten mindre sammanfattning/Årskrönika av det gångna året 2011!
 JANUARI- månad full av hopp om att det nya året ska bli toppen och ser fram mot vad året har att bjuda på. Jag plockar in vårkänslan och längtar efter våren!
 
FEBRUARI- Vårkänslor i köket, tulpaner, ägg, krokus och pärlhyacinter fyller mitt kök 

FEBRUARI - Vi firar också Alla hjärtans dag, tacksamma för att vi har varandra.

MARS - Vi släcker ner och myser i mörkret till Earth hour 2011

APRIL - Våren är verkligen här! Vi firar påsk och njuter av vårens blommor och blad

MAJ - Barnens fina nya rum visas i Aftonbladets bilaga Härligt hemma. Reportaget gjordes av Anna Truelsen och Foto Jonas Lundberg.
  

JUNI - Sommaren har börjat, vi njuter av altanliv och bad!

JULI - Vi har stora förhoppningar på sommaren, semestern närmar sig!

AUGUSTI - 1 Augusti går min älskade, älskade pappa bort, 60 år gammal. Sommaren fylls av oro, ledsamhet, sjukhusbesök, en respirators ljud som jag aldrig kommer att glömma. Pappa avlider 1 augusti. Resten av året blev en bloggpaus, en hemsk tid att försöka hitta tillbaka till livet utan pappa! En sommar och ett år som inte blev som vi hoppats på. Livet blir nu aldrig som förut.
 SEPTEMBER, OKTOBER OCH NOVEMBER - Bloggpaus, tid för sorg, bearbetning, att bara vara tillsammans och hitta tillbaka till vardagen.

DECEMBER - Julmånad och adventstiden är här! Vi påbörjar flytt, målar, packar, packar upp, inreder, gör om. Vi börjar om med ett nytt hem, mamma likaså. Vi har nu tagit över mitt älskade föräldrahem i en liten underbar by, ett hem fyllt av ljuvliga barndomsminnen. Mamma har hittat en mysig lägenhet i ett gammalt vackert hus, i samma by, saker och ting faller på plats, det känns som en nystart men med stor sorg och tomhet i hjärtat efter pappa. Igår den 30 december skulle han fyllt 61 år.

DECEMBER - Välkommen in i vårt nya hem! Nytt hem förde också med sig en ny blogg; Vita paradiset! Jag har nu börjat att blogga igen och hittat tillbaka till orken och lusten för mitt intresse för inredning och att blogga. Ett jobbigt och känslosamt år fyllt av förändringar, nu ser jag framåt, hoppas på ett bättre år, 2012! Min pappa kommer aldrig tillbaka men jag har alla fina minnen kvar och dem kommer jag kunna minnas och se framför mig här i mitt föräldrahem.


Välkommen 2012! Till mina nya läsare säger jag välkommen till min nya blogg och vårt nya hem! Till er trogna läsare som följt mig länge säger jag välkommen att följa med mig på den här nya resan med ett nytt hus, nya planer, nya drömmar, nya renoveringar och förändringar! Tusen, tusen tack för att ni kikar in här, det gör att man vill och orkar fortsätta med bloggandet! Lovar att visa er många bilder på vårt nya hem framöver under 2012!


Nu önskar jag er ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!!
Kramar Maria

5 kommentarer:

 1. Underbara bilder!
  Tack för ett år med underbara bilder och såå mycket inspiration!!❤

  Önskar dig och dina kära ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!
  Nyårskram Tina

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!
  önskar dig och hela familjen en fin nyårsafton
  Och ett riktigt GOTT NYTT ÅR!
  Kram Sofia ( och familjen )

  SvaraRadera
 3. Nyårskram från Australien♥
  ...hoppas du får en trevlig afton!

  SvaraRadera
 4. Hoppas du får ett underbart 2012.
  Och så trevligt att du är tillbaka med dina bilder och inspiratio.
  Nyårskram Kicki

  SvaraRadera
 5. Gott Nytt År till dig med!!! Hoppas detta år för med sig många härilga minnen i ditt "nya" barndomshem :-)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en liten rad, då blir jag glad!
Kramar Maria