Lantligt, vitt, nött, nytt, gammalt, mitt barndomshem, pappas livsverk, välkomna till vårt Paradis fyllt av ljuvliga barndomsminnen!

onsdag 1 augusti 2012

Augusti & dagens tankar

1 Augusti, ett år sedan min älskade, älskade pappa gick bort! Tänk att tiden går så snabbt ändå, även i tunga stunder. Tiden rinner iväg, det är så viktigt att ta vara på här och nu! Att få vakna varje morgon, kunna andas, se, höra, känna, uppleva med våra sinnen, njuta av våra nära och kära, det är en gåva! Glöm inte att ta tillvara på livet och era närmaste! Den friske har många önskningar, den sjuke har bara en!Det finns mycket materiela saker man önskar sig men när man förlorar en anhörig så inser man att det är just det ända man vill ha, sina nära i livet! Jag skulle hellre leva fattigt i en hydda bara jag hade min älskade pappa i livet!


Kramar Maria

3 kommentarer:

 1. Ååå, jag förstår precis vad du menar. Det är 6år sedan min pappa gick bort, helt plötsligt och utan nån som helst förvarning. Det gör fortfarande ont. Kram från Australien♥ ~Pernilla

  SvaraRadera
 2. Håller med dej och förstår vad du menar .Det är 1,5 år sedan mamma gick bort.åååå jag saknar hennen varje dag och det gör ont.Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 3. Man slutar aldrig att sakna dom..min pappa gick bort 1989 och fortfarande kan jag sakna honom..Han skjutsade min mamma till jobbet och sen åkte han till landet ..3timmar senare var han död. tog lång tid innan man verkligen fattade.

  Kram Rosa

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en liten rad, då blir jag glad!
Kramar Maria