Lantligt, vitt, nött, nytt, gammalt, mitt barndomshem, pappas livsverk, välkomna till vårt Paradis fyllt av ljuvliga barndomsminnen!

söndag 5 augusti 2012

Nya ting

Vi har kommit hem från några dagars utflykter. Vi har varit hos goda vänner till familjen och sovit över hos dem i Kalmar. Vi shoppade lite, umgicks och hade trevligt! Efter det bar det av till Öland där vi varit i Ölands djur- och nöjespark, ett måste nästan varje sommar :-) När vi kom hem efter dessa dagar packade vi oss iväg tidigt på lördags morgonen till Ullared ( vi har 4 timmars resväg dit). Där shoppade vi en hel del! Taklampan och den djuriska pläden handlade jag.

Nya lampskärmar

Sax som hängare

Qvilt och qviltade kuddfodral från Gripsholm, jisses så billigt mot affärerna hemma!

Jag gillar verkligen vitt qviltat!

När vi var i Kalmar tog vi oss även en tur till Nybro och handlade, köpte bl.a. den fina stora betongskålen där. Vi besökte en ljuvlig affär som hette Lizes Interiör. (På vägen hem från Kalmar köpte vi nya Drömhem - och trädgård och där konstigt nog var Lize själv med i ett reportage från hennes fina hem).

Fina uppläggningsfat, kanna och tekanna köpte jag i Ullared i denna ljuvliga servis!

(Kopp-kruka från Nybro)

Idag har jag fixat och plockat ordning på alla nya ting. Hela familjen har nu nya kläder, så härligt! Sonen som var med till Ullared köpte sig en hel del nya grejer, lyckan var total!Även om jag inte längre tycker att shopping är lika viktigt så visst är det ibland roligt med lite nya saker och ting. Idag är jag såååå trött, efter så här mycket aktiviteter så måste jag ta det lugnt nu och varva ner i några dagar, jag har lärt mig att lyssna på min kropp! Borta bra, men hemma helt klart bäst! Skönt att ha två veckor orörda semesterveckor kvar! Dem resterade veckorna ska jag vara hemma och bara vara, det är det absolust bästa jag vet!

Kramar Maria

7 kommentarer:

 1. Åååå vad mycket fint du har hittat.Öland är ju bara så himla fint.Ha en skön söndag.Kramar Rita ♥

  SvaraRadera
 2. Härligt att bara va hemma också! Fina saker du hittat i Ullared. Jag köpte ett avlångt uppläggningsfat i samma serie när vi var där. Jag har det som ljusfat :) Erat hem ser så fint och mysigt ut! Varmt och hemtrevligt! Sköt om dig!

  Kram Alexandra

  SvaraRadera
 3. Det verkar som ni har haft det toppenbra! Suuuupervackert hem har du!

  Kram Ida

  SvaraRadera
 4. Mycket bra man kan hitta i Ullared för en billig penning också
  Kram Rosa

  SvaraRadera
 5. Hallå vännen!
  Många fina fynd där....
  Förstår om du vill hålla dig hemma nu, men
  kanske du kan tänka dig att komma över på
  lite fika nån dag?
  Kraaaaam
  Sofia

  SvaraRadera
 6. Vilka underbara bilder!! Man blir ju inspirerad till tusen när man ser dom..och ditt underbara kök..Wow säger jag bara!! Ha en fortsatt trevlig dag.

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en liten rad, då blir jag glad!
Kramar Maria