Lantligt, vitt, nött, nytt, gammalt, mitt barndomshem, pappas livsverk, välkomna till vårt Paradis fyllt av ljuvliga barndomsminnen!

onsdag 11 januari 2012

Julen är borta!

Äntligen har vi internet igen! Det blev en bloggpaus på en vecka eftersom mammas bredband stängdes ner och vårt flttades hit, inte förrän idag kopplade dem in vårt. Har haft lite smått dator-abstinens :-)
Här hemma har julen nu flyttat helt ut förutom vid vår entre ute, det ska bort till helgen! Just nu frossar vi i massor av tända ljus i mörkret!!

Här plockar jag och Ängla av granen, lite vedmodigt ändå att julen redan är över samtidigt tycker jag att det är sååå skönt att få plocka bort allt.

Nu känns det lite frächare! Min sambo har tagit hit vår fina disk som han gjorde till mig. Den har jag haft som affärsdisk i min loppis tidigare. Idag har mamma och jag varit och shoppat lite, kul att unna sig lite nytt efter att ha kastat ut julen. Jag tycker om att köpa in lite nytt just till den kommande våren och fylla på med massor av blommor och gärna nya tulpaner till varje helg! Det är min egna lilla tradition jag har, kanske inte lika uppskattad av resten av familjen :-)
Vi har varit på julgranssväng annars är det faktiskt dåligt med traditioner för barnen just när pyntet åker bort, får nog skärpa mig där! Har ni några speciella traditioner? Kanske kan få lite tips!
Kram Maria

2 kommentarer:

 1. Härligt att du är uppkopplad igen!
  Kan tänka mig att det blir lite absitens att vara offline så länge!

  Tulpaner är så härligt! Jag brukar också unna mig tulpaner varje vecka - och jag tror nog att resten av familjen också uppskattar det!

  Kramen Jenny

  SvaraRadera
 2. Skönt att få internet tillbaka, man blir lite handikappad på nåt sätt. Skönt att städa ut julen, jag blir också lite så att man vill förnya lite då :)
  Tulpaner ar underbart vackert och något man ska unna sig, man mår bra av blommor.
  Ha en fin dag.
  Kram
  Jessica

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en liten rad, då blir jag glad!
Kramar Maria