Lantligt, vitt, nött, nytt, gammalt, mitt barndomshem, pappas livsverk, välkomna till vårt Paradis fyllt av ljuvliga barndomsminnen!

torsdag 26 januari 2012

Mindre Spa-reportage!

Förra veckan var Lena Dahlberg här, från den lokala tidningen Västerviks kommunextra. Hon gjorde ett mindre SPA-reportage hemma från oss här i Vita paradiset. Spa`t är familjens favoritplats!
Jag hade stylat lite med tända ljus och blommor som jag brukar göra när jag njuter i vårt SPA, det är verkligen vardagslyx!


Här står min underbara Ängla och borstar håret, hon ville så gärna vara med på bild. Tycker det blev så gulligt, helt naturligt. (Annat är det mamma och minimodeller på TV, fyyyyy....sååååå hemskt, såg det en gång och jag fick ståpäls!!)


Gahhh... En JUMBO-bild på mig som sätter i ett örhänge, ser tjurig ut men är bara grymt koncentrerad :-) Hemsk bild men det bjuder jag på :-)

Barnen går här nu och trampar och väntar på varmvattnet för att just krypa ner i badet här i vårt SPA, de älskar att bada bubbelbad! Jag klagar inte, jag får då sitta i korgstolen med en tidning, ett glas kallt Loka och bara koppla av, det är inte alltför jobbigt!
Varmvattnet är klart ropar nu sambon, tjohooo....på återseende!
Simma lugnt!
Kram Maria

3 kommentarer:

 1. Så skoj att få vara med i ett reportage! Ni har ju såå fint hus - och ert badrum är ju ngt utöver det vanliga!

  Ha en mysig stund i korgstolen..
  Kramen Jenny

  SvaraRadera
 2. Vad kul!!
  Fina bilder!!

  Kram Tina

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en liten rad, då blir jag glad!
Kramar Maria