Lantligt, vitt, nött, nytt, gammalt, mitt barndomshem, pappas livsverk, välkomna till vårt Paradis fyllt av ljuvliga barndomsminnen!

måndag 27 augusti 2012

Sommarens loppisfynd!

I sommar har det inte blivit så många loppisrundor men tänkte visa er lite av sommarens fynd! Vit stor porslinsskål/handfat, virkad hyllspets, vackert handduksförhänge, vit duk med brodyr, gamla kökshanddukar...

En gammal trälåda med fack, besticklåda som nu är vit

Hos min kompis Sofia med Sofias Bod köpte jag den här fina krukan som hon fixat...

Samt den fina trälådan! Ser ni föresten att vi har fått upp en hylla mot nya tapeten! Hyllan fick jag gratis av min granne!


Den mysiga kommoden med 6 träfack till förvaring samt tallrikshyllan över är loppisfynd som målats om. Likaså det röda porslinet ni ser i tallrikshyllan har jag fydat i sommar, nästan en hel servis med olika uppläggningsfat, kanna, koppar, tallrikar i olika modeller, kakfat m.m. Så ett och annat fynd har det faktiskt blivit!

Det blev ett lååångt uppehåll igen men inlägg kommer så fort orken innfinner sig! Nu blir det faktiskt paus ett tag igen, berättar senare varför!

Ha det nu bäst alla fina läsare!
Kram Maria

6 kommentarer:

  1. Hej, Vilka fina fynd du gjort! Gillar blomkrukan Sofia har fixat till & skålen var jätte fin :) Det är såå fint med vitt gammalt porslin.
    Ha en fin kväll, Kram Tilda

    SvaraRadera
  2. Halloj!
    Mycket fina fynd, som vanligt!
    Så bra "min"lilla låda passar där....
    Du får ha det så bra under den nya
    lilla pausen!!!
    Kram, vi ses sen...
    Sofia

    SvaraRadera
  3. Vilka otroligt fina arrangemang, såå mycket snyggt porslin du har! Tapeterna imponerar också, härligt med lite back to basic;)
    Ha en härlig dag! Kram fia <3

    SvaraRadera
  4. Hej kära du :) Vill tipsa dig om mina tävlingar! Du kan bland annat vinna ett presentkort hos Online Design, som har såå mycket fin inredning i Shabby-stil :) Det enda du behöver göra för att vara med är att berätta vad du skulle köpa om du vann!

    Här hittar du den: http://moniasundgrenjansson.blogg.se/2012/august/tavling-2-st-vinner-presentkort-hos-onlinedesign.html


    Tävlar man inte, kan man inte vinna ;) Lycka till :)

    SvaraRadera
  5. Hej fina du!
    Först måste jag tacka dig för dina omtänksamma, snälla, kloka rad hos mig! Du ska veta att det värmer i hjärtat att veta att DU & så många fler brytt sig om mitt mående. Sakta, sakta, börjar jag se ljuset i tunneln. Tar det väldigt lugnt & försöker inte stressa. Men jag känner att det här kommer att ta tid innan jag är helt återställd :( Så tråkigt att höra att du råkat för liknande själv. Vi är så unga ju...

    SDen måste jag säga: Wow vilket hus/hem du har! Så fint och fräscht! Du har en jättefin känsla för inredning & få det mysigt. Toppensnyggt!
    Och så fina loppisfynd.. Inte det lättaste att fynda i dag men ibland har man tur!
    Vi ses snart igen =)
    Kram Mia

    SvaraRadera
  6. Så mycket fina loppisfynd, det bästa som finns!!:):)

    Kram Johanna

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en liten rad, då blir jag glad!
Kramar Maria