Lantligt, vitt, nött, nytt, gammalt, mitt barndomshem, pappas livsverk, välkomna till vårt Paradis fyllt av ljuvliga barndomsminnen!

måndag 2 januari 2012

En titt i vårt TV-rum!

Idag visar jag er in i vårt Tv-rum! Det ligger på en av övervåningarna.

Det här rummet är nyrenoverat, det gjorde pappa trots att han inte var frisk för något år sedan!

En bricka med tända ljus, ljus och plädar är ett måste när man ligger i Tv-soffan.


Jag har blandat in lite pastellfärger nu när vi går mot våren.


Pappas älskade gamla skruttiga gungstol hänger kvar, sambon älskar den!


Det är skönt med ett separat Tv-rum och vardagsrum, det hade vi inte tidigare.

Tv;n hänger på väggen i trappuppgången. Rakt fram bakom dörren är en toalett, också nyrenoverad. Till höger in är Hampus blivande rum där vi ska börja renovera.


En mys- och läshörna!



Ett gammalt fönster från min mormor och morfars gamla bondgård har min pappa byggt in i väggen mot trappuppgången, precis som jag vill ha det! Jag gillar det här rummet, det är ljust och fint, här myser vi på kvällarna.

Nu ska jag ta en kopp te och kurera mig, har ont i magen idag. Men det går nog över tills jag gifter mig som mamma alltid sagt (om jag nu kommer gifta mig någon gång, man kan ju hoppas).

Om jag blir frånvarande från bloggen några dagar så beror det på att telia ska flytta hit vårt bredband och mammas ska flyttas till mamma, vi vet inte när men det skulle ske i början av januari. Nu har vi i alla fall fått vår telefon flyttad. Sedan är det addressändringen som ska funka, ja det är mycket som ska grejas med vid en flytt!

Önskar er en härlig kväll!
Maria


8 kommentarer:

  1. For en herlig tv stue!Nå fikk jeg lyst på litt pastell i stua jeg også...:)er alltid herlig når det går mot vår igjen:)Ha en fin kveld:)
    klem Camilla

    SvaraRadera
  2. Såååå supermysigt!!

    Krya på dig!
    Kram Tina

    SvaraRadera
  3. Du har så fint och vackert hemma så klockorna stannar! Har följt dig några år, och jag är så glad att du är tillbaka =) När du hittar något fint eller handlar något fynd i nån affär, tipsa gärna var och pris =) Mvh Isa

    SvaraRadera
  4. Hej vilket underbart tvrum! Helt i min stil. Gillar verkligen de inbyggda fönstret också. Det vill jag också göra när vi rustar vårat vardagsrum. Sätta in ett fönster vid väggen ut till hallen. Vi har ingen tv här utan soffa, kamin och en mathörna. Vi har ett separat tvrum i källaren med en gigantisk divansoffa.

    Ha en skön dag
    Kram Camilla

    SvaraRadera
  5. Härligt rum! Gillar fönstret du har stående intill väggen samt även det inbyggda fönstret i själva väggen. Förstår att ni trivs där i rummet, mysigt med snedtak, och vackert inrett!

    Du om jag får fråga, hur får du till den vackra vita snirkliga ramen runt dina foton?? Skulle också vilja göra så på mina foton-jättefint!


    Kramen!

    SvaraRadera
  6. Ohh vilket underbart rum... Så vackert allt du visar, har tittat runt lite och blir alldeles förälskad :)
    Ha nu en fin trettondagsafton.
    Kram på dig.
    Jessica

    SvaraRadera
  7. Ditt hem är mycket inspirerande och vacker -Jag har något att lära och komma ikapp !Michaela

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en liten rad, då blir jag glad!
Kramar Maria