Lantligt, vitt, nött, nytt, gammalt, mitt barndomshem, pappas livsverk, välkomna till vårt Paradis fyllt av ljuvliga barndomsminnen!

söndag 26 februari 2012

Lite nytt!

Nu är det länge sedan jag gjorde ett inlägg. Jag har njutit av lite sportlov, varit en dagstur till Ullared och shoppat och haft tjejfest! I Ullared fyndade jag bl.a. den fina taklampan som jag satt upp i TV-rummet! Liknande har jag sett på webbutiker för 699 kr, min kostade 169 kr! Den stora bruna kronan (syns knappt) på bordet i bakgrunden samt hissgardinen och en lampa i fönstret är också några av de nya fynden

Igårkväll hade jag tjejfest här! Det var såååå mysigt och roligt att träffas igen! Vi åt tre-rätters, pratade, tittade på Melodifestivalen och hade en riktig tjej-kväll! Det blev också en del tårar när vi pratade minnen om pappa. Så härligt det är att ha underbara vänner som är likasinnade och som finns där när man behöver dem! När något tragiskt händer i ens liv så märker man vilka som är ens riktiga vänner och som finns där hela tiden, stöttar, bryr sig om, frågar hur man mår!
 Det var roligt att få visa tjejerna vårt nya hem, de har inte varit här sedan vi flyttade hit till mammas och pappas hus. De överöste med komplimanger och hade med sig den mest finaste inflyttningspresenten!!! Ett stort cellofanpaket med underbar hjärt-murgröna i kruka, ett zinkhjärta, doftpåse, ljuvliga servetter och ett biokort laddat med en rejäl slant! Jisses så bortskämd jag kände mig :-)
Idag slappar jag och njuter av söndagen, underbart väder med solen som skiner!
Fin söndag och mysig start på kommande veckan önskar jag er alla!
Kramar Maria

4 kommentarer:

 1. Hejsan!

  Låter som om du haft en härlig helg - och ett härligt sportlov också för den delen!

  Lampan är ju superfin! Skulle gääärna ha en lika, om det inte vore att vi har så lågt till tak..

  Kramen Jenny

  SvaraRadera
 2. Låter som en härlig tjejkväll!! Och vilka fynd du gjort! Passar så bra in i ditt vackra hem!
  Ha en fin början på veckan!
  Kram, Jessica

  SvaraRadera
 3. Hej

  Det låter som du har haft en jättefin helg. Fina fynd har du gjort, har en liknande lampa i mitt matrum. Ha en fin start på nya veckan.

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 4. Åh va du verkar ha njutit av en mysig helg! Tjejträff, gott att äta, bra shopping och sportlov :-) Underbart!!

  Bra fyndat med lampan där :-) Njut på!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar en liten rad, då blir jag glad!
Kramar Maria