Lantligt, vitt, nött, nytt, gammalt, mitt barndomshem, pappas livsverk, välkomna till vårt Paradis fyllt av ljuvliga barndomsminnen!

söndag 12 februari 2012

En liten smygtitt...


En liten smygtitt i sovrummet! Jag tror nästan inte själv att det är sant, vi har ett fint sovrum!! Jag berättade att efter att barnens rum var klara var det dags för sovrumsrenovering. Men gissa vad jag har fixat denna helg?! just precis, Maria stod inte längre ut med att inte ha ett fint fungerande sovrum så när sambon jagade igår så tog jag saken i egn händer! Sängarna har inte flyttats ner ännu men allt annat är klart!

Tanken var att vi skulle lägga in ett nytt golv och nytt tak samt göra ett mer noggrant underarbete på väggarna men det trotsade jag och pang bom så rensade jag ut hela rummet, slet bort bården och målade vita väggar. Efter att det torkat snabbt började jag inreda och överraskade mannen i huset när han kom hem. Han börjar bli van att det händer mycket när han är borta :-) Den större renoveringen får vi ta längre fram när barnens rum är klara tills dess fungerar det här toppen!
 
Imorgon ska vi försöka få sängarna på plats (problemet är att vi inte har några sängfötter så sambon måste bygga en egen konstruktion). Jag är sååååå nöjd över vårt fina sovrum, det kommer bli super när sängarna kommer på plats och jag får bädda med nytt påslakanset, överkast och kuddar som har varit inhandlat för läääänge sedan i väntan på ett sovrum! Lovar att visa hela rummet när allt är klart!
Det här har varit mitt "lilla" helgprojekt! Nu går radion i högvarv medans jag tvättar, sorterar tvätt, dammar, damsuger och plockar (allt nästan på samma gång känns det, far hit och dit som en raket). Iveckan har jag ett nytt litet projekt, schyyyy....säg inget till sambon :-)

Njut av denna härliga söndag! Imorgon börjar en ny vecka.
Kramar Maria

7 kommentarer:

  1. Smygtitten ser väldigt lovande ut!! :))
    Härligt att äntligen få ett sovrum... :)
    Vackra bilder!!

    Ha en fin söndag
    Kram Tina

    SvaraRadera
  2. Så duktig du är och fint blev det :) Skall bli roligt att se resten av rummet oxå :))
    Ha en god fortsättning på söndagen,
    kram Tini

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Skrattar lite när jag läser ditt inlägg.. jag är också lite som du.. passar på när maken är borta..

    Kommer nog att bli kanoners i ert sovrum. Ska bli kul att se hela slutresultatet!

    Kramen Jenny

    SvaraRadera
  4. Men du är väl för tokig! visste att du inte kunde vänta......
    Ska bli spännande att se hur det blev.
    Kramisar, vi ses!
    Sofia

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hi hi, ja du känner mig! Det ska ske nuuu!
      Vi har nu bärt ner sängarna provisoriskt på golvet och ska sova där inatt. Sambon ska fixa sängben imorgon efter jobbet! Hoppas kunna visa er slutresultat i veckan!

      Kram maria

      Radera
  5. Vilket ryck! Jag behöver också få ett sådant bra infall. Tänker och tänker, och tänker igen på vårt sovrum men det händer inget!! Vill ha en tapetserad fondvägg men byter passande vägg hela tiden. Fast tapeten är utvald. Ena dagen vill jag ha råspont på de andra väggarna, och nästa pärlspont. Sängram är uttänkt och nytt överkast inköpt. Gubben är mest nöjd över att jag inte kan bestämma sig, eftersom han inte gillar att tapetsera stormönstrade våder.

    SvaraRadera
  6. Vilken energi du har. Det ser jättefint ut. Du är himla duktig och kreativ.

    Kram Camilla

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en liten rad, då blir jag glad!
Kramar Maria