Lantligt, vitt, nött, nytt, gammalt, mitt barndomshem, pappas livsverk, välkomna till vårt Paradis fyllt av ljuvliga barndomsminnen!

torsdag 2 februari 2012

Underbara, underbara gullungar!

Brukar sällan skriva privata saker om mina barn men jag bara måste dela med mig vad våra söta, underbara barn gjorde ikväll! När vi kom hem sent från jobbet, hade handlat, hämtat sonen hos kompis, skottat snö, plockat in varor, stressat med maten, dukat och puh....ja ni vet säkert hur det kan vara :-) Då säger vår son som är 8,5 år; -Mamma det här har jag tänkt på länge nu, jag undrar om pappa och du vill bada badkar ikväll och bara vara själva lite och ha lite egentid tillsammans? Då kan jag och Ängla komma med loka och så eller om ni vill ha något och äta och så får ni vara själva också. Jisses så sööööt!!!! Underbara, fantastiska, söta barn, VÅRA gullungar! Inte nog med detta. Vi ligger sedan i bubbelbadet (dock med badkläder på vill jag bara tillägga) jag och sambon med massor av tända ljus, då kommer de med äppelskivor, loka till mig och ett läskglas till sambon. Ängla (4,5 år) kommer sedan med varsitt paket (hon äääälskar att pyssla) till oss båda med teckningar som hon målat och limmat, gosiga, söta unge :-) Efter ett tag kommer Hampus med ett brev och tårarna bara tillar på mig, brevet kan ni läsa ovan; Jag älskar er båda ingen kan ha så bra föräldrar som jag, Hampus. GULLUNGE!!!! Kan inte med ord beskriva hur det känns att få höra det av vår 8-åring, goa, goa unge!!  När han lämnat brevet säger han till Ängla, nu får vi låta mamma och pappa vara ifred lite :-) Efter badet hjälper Hampus till att plocka in all ren disk från diskmaskinen medans jag klär på mig. Är så tacksam för våra underbara, älskade små liv som förgyller vardagen och livet, dem gör det härligt att komma hem trött en dag efter jobbet, dem gör så det är underbart att vakna en söndagsmorgon vid 7.00. Dem gör att det är värt att titta på barn-TV en hel kväll och missa alla favoritprogram, dem gör att det är värt att plocka och städa ständigt för att det är ett tecken på att dem har lekt och haft roligt! Dem gör så att vi orkar kämpa på i sorgen efter pappa, dem är det allra finaste och ljuvligaste som finns och dem är vårt allt!! Underbara, härliga barn, är så tacksam att jag fick bli deras mamma!!! Nu till lite mer inredning...

Blev tipsad av Marie med Vita ranunkler om en fin radio designad av Ylva Skarp. Jag verkligen slängde mig över Claes Ohlssons hemsida (där den faktiskt kommer ifrån) och beställde mig en! Jag har sååå länge letat efter en fin radio men tyckt att roberts radio har varit för dyra. Den här är ännu mer i min stil och för bara 488 kr (inklusive frakten) blev den min! Nu dansar vi disco i köket om dagarna medans maten står på spisen och kokar :-)

Det blev ett avhopp i rundvandringen :-)
Imorgon är den sköööna fredagen här!!!
KRAMAR MARIA

6 kommentarer:

  1. Men vilka söta barn du har , förstår att du är lycklig !!
    Vilken kväll !!
    Kram !

    SvaraRadera
  2. Men åh så sött! Vilka underbara barn ni har, så omtänksamma å fina! Fulla av kärlek till sina föräldrar :-) Vilka glädjespridare barn är, man kan inte annat än må bra när man ser dem :-)

    SvaraRadera
  3. Men gud vad sött....tom jag fick tårar i ögonen när jag läser ditt inlägg.Kram kram Cathrin

    SvaraRadera
  4. Men gud så härliga barn du/ni har!!
    Såååå gulligt!!

    Ha en mysig helg
    Kram Tina

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Vilka små godisar dom är! Ge dom en kram från mig....
    Nu har äntligen förkylningen givit sig av! Härligt!
    Hoppas att du också mår bättre....
    Ni får ha det så gott i helgen!
    kramisar
    Sofia

    SvaraRadera
  6. Vilka underbara barn du har, så söta. Ha en härligt trevlig helg.

    Kram Camilla

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar en liten rad, då blir jag glad!
Kramar Maria